Poti castiga 5% prin Programul de afiliere! Devino si tu afiliat Polaroid Romania >>

Politica de Returnare

Pentru Produsele Livrate prin Curier sau Ridicate din Magazin:
(Dreptul de returnare in 14 zile calendaristice se adreseaza in mod explicit consumatorilor Persoane Fizice)

Daca alegerea facuta te nemultumeste in vreun fel, sau daca pur si simplu te-ai razgandit, ai 14 zile calendaristice din momentul achizitiei, pentru a cere inlocuirea produsului,
returnarea contravalorii acestuia sau upgrade catre un alt model.

 • Daca ai primit produsul incomplet sau este neconform, este necesar sa ne semnalezi acest lucru in maxim 48 de ore de la primirea comenzii. 
 • Legea care reglementeaza dreptul de retragere (OUG 34/2014) poate fi accesata AICI.
 • Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati Formularul de Returnare.
 • Cheltuielile de returnare a produsului vor fi suportate integral de catre consumator.

Te rugam sa parcurgi cu atentie pasii mentionati mai jos pentru a returna un produs.

Conditii Generale de Returnare:

 • Produsul trebuie sa fie in stare noua, fara uzura, zgarieturi, ciobituri, lovituri, sau vicii cauzate de un soc extern.
 • Produsul trebuie sa fie in cutia originala, nedeteriorata, impreuna cu toate accesoriile primite, materialele despartitoare, CD de instalare, manuale, etc. certificatul de garantie si o copie a facturii.
 • Toate acestea trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, nu in cutia originala a produsului.
 • Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
 • In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.

Nu se vor accepta retururile in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele prezinta urme notabile de uzura sau daca numarul de declansari depaseste cu 100 fata de cele cu care aparatul a fost vandut.
Nerespectarea acestor conditii poate duce la aplicarea unui comision de readucere la conformitate sau refuzarea cererii de retur. Acest decizie va fi comunicata in baza unei constatari estetice si tehnice a produsului returnat.

*Observatii: Returnarea contravalorii produsului este efectuata prin virament bancar, avem rugamintea sa completezi contul IBAN in momentul inscrierii cererii de returnare, in campul OBSERVATII. 

Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

La retragere, va fi rambursata valoarea integrala a contractului la distanta (factura fiscala), cu exceptia costurilor de livrare asociate livrarii produselor comandate.
 

Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora impreuna cu personalul calificat Polaroid Romania, nu se supun ordonantei OUG 34/2014.

• Cum returnez un produs ?

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:
 

 1. Completezi Formularul de Returnare .
 2. Impacheteza ambalajul original al producatorului intr-o alta cutie astfel incat acesta sa nu fie deteriorat pe parcursul transportului.
 3. Te rugam sa nu indepartezi etichetele, pungile sau despartitoarele ambalajului original. De asemenea nu aplica schotch sau etichete pe ambalajul original al produsului.
 4. Poti preda personal produsul la magazinul Polaroid Romania sau il poti expedia prin curier la urmatoarea adresa: Cal. Vitan Nr. 107A, Etaj 1, Sector 3, Bucuresti
 5. Taxele de expediere vor fi suportate integral de catre client, Polaroid Romania nu poate fi facuta raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului. Iti recomandam sa ne trimiti coletul asa cum le livram si noi intotdeauna, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.


** Produsele expediate pentru Garantie vor fi insotite, in mod obligatoriu, de o copie a Facturii Fiscale si a Certificatului de Garantie, precum si o nota detaliata a problemelor intampinate.
** Transportul pentru coletele trimise catre Garantie vor fi achitate la Expeditor. Expedierea se va face fara Ramburs.

 

 


Daca optezi pentru returnarea contravalorii produsului, conform legii suma se returneaza in 14 zile. Ne poti ajuta sa facem mai repede plata,
daca in momentul inscrierii cererii de returnare completezi contul bancar in campul OBSERVATII.
Pentru comenzile achitate printr-un cont bancar, returnarea contravalorii produsului este posibila doar in acelasi cont din care s-a efectuat plata.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0723/444.825 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa contact@3e.ro

Va multumim !